1.jpg

Zagrebački Ribnjak, park na Opatovini i Bundek  postali su privremene lokacije posebne street art - botaničke suradnje između Floraarta i Art parka. Zamišljena dama sa zelenom kosom, cool muškarac s pilotskim naočalama i bogatom kosom i starac koji priziva asocijaciju šumskog čovjeka, ulična su mala remek djela i najava nadolazećeg 53. Flooraarta koji će se održati na Bundeku od 28. svibnja do 03. lipnja 2018.

2.jpg

Crteže potpisuje zagrebački street art umjetnik Boris Bare:

Ovako nešto nisam nikada radio, zato me posebno veseli. Ovo je tek početak suradnje Art parka i Floraarta. Naime, i na Bundeku, tijekom trajanja manifestacije imat ćemo svoju Art park zonu gdje ćemo, uz dobru glazbu i prostor za druženje, pozvati umjetnike da nam se pridruže i nastave stvarati street art crteže koji povezuje umjetnost i biljke. - rekao je Boris Bare.

3.jpg

Umjetnost nam je, od kada postoji Floraart iznimno važna, a mladi umjetnici imaju toliko toga za reći i pokazati. Zato nam je ova suradnja posebno draga i uživamo u nastajanju ovih sjajnih street art djela. - izjavio je Darko Uidl, dopredsjednik Izvršnog odbora Floraarta.

4.jpg
Rad Dominika Vukovića na Bundeku za vrijeme trajanja Floraarta 2018.

Rad Dominika Vukovića na Bundeku za vrijeme trajanja Floraarta 2018.