Back to All Events

Velvet Festival w/ Ḍĭe Zoone (live), nemanja

Egzotični Velvet Festival 2019 sa otoka Krka nam u predivan ambijent Art Park Zagreb donosi dašak mediteranske atmosfere prije velikog finala prepunog vrhunskih izvođača sa zavjesom mora i vitamina D.

program:

🌴 Ḍĭe Zoone (live)

"Do sada smo plivali kroz slapove i vježbali uz tehnomeditacije. Ljeto je tu, more je uvijek zakon, ali ajmo ovaj puta malo dublje ući u šume mediterana. Ono što me fascinira kod njih je miris. To ne možeš sintetizirat. Ili možeš? Za Art Park pripremam jednu analogno/sintetičku svirku bez Kompjutora. Nešto na tragu posljednje svirke na ZEZ festivalu, sa malo slabijim konceptom, a više magnetofona i tape loop-ova. Jer što više magnetofona to bolje, a i više opreme moraš nosit."

https://zoone.bandcamp.com/

🌴 nemanja (dj set)

nemanja je projekt iza kojeg stoji Luka Šipetić, pulski autor i glazbenik aktivan u bendovima NLV i Para Lele, koji je upravo izdao svoj album „Tarot Funk“. U Art Parku nas očekuje puno Thai-funk-a, orijentalne glazbe i mješavina svega što ga je inspiriralo za ovo novo predivno putovanje.

https://nemanja.bandcamp.com/

🌴 Velvet Festival ekipa

Ulaz na ovaj događaj se ne naplaćuje.

≋≋≋≋≋≋≋≋
Velvet Festival #4, ove godine 5. i 6.7. u Puntu na Krku, ugošćuje izvođače kao što su Mauskovic Dance Band (Soundway), Max Abysmal (Red Light Radio), Svemirko, Porto Morto, BEA1991, Jogarde b2b DJ Brka, Disco Durum (Kvalitat), Captain Starlight (stroomtv, NTS) i ostale, na mediteranskom kompleksu plaža Punta de Bij, sa boat partijima koje predvodi Mile Voli Disko i istrijanski Music After Dinner.

Ulaznice za Velvet Festival 2019 možete kupiti ovdje: https://www.entrio.hr/event/velvet-festival-2019-6250

Ovaj događaj je nastavak na parti u Pločniku dan ranije -> Velvet Festival u Pločniku w/ Tali & Tandi. Samo na ova dva događanja će biti moguća kupovina fizičkih ulaznica za festival.

Earlier Event: June 21
Slavimo Svjetski dan glazbe