Back to All Events

Motovunizacija: Mačke & maneštra

Mačke i maneštra? Ima li u životu išta ljepše? Naravno, da sve to stavite u predivni ambijent Art parka kao što ćemo mi učiniti u nedjelju, 14. srpnja za zagrijavanje za nadolazeći 22. Motovun Film Festival.

Mačke, mačke, mačke. Zašto ih toliko volimo? „I najmanja mačka je remek djelo“ izjavio je veliki Leonardo da Vinci, a on je uglavnom znao stvari. Nismo imali izbora nego vam za ovu priliku predstaviti ekskluzivno fantastični program „Cats Just Wanna Have Fun“, iza kojeg stoje Catvideofest iIi Cat Video Festival Vienna (da, i to postoji!). Program se sastoji od malo više od sat vremena filmova u pet CATegorija (drama, mjuzikl, dokumentarni, avanturistički, komedija). Ukratko, sve što istinski mačkoljupci mogu samo poželjeti!

A ako kojim slučajem ipak niste fascinirani mačkama, ekipa Motovun Film Festivala za vas kuha autentičnu istarsku maneštru. Razni su recepti i tradicije oko maneštre, svaka mama ima svoj, ali sigurni smo da vaše nepce neće biti razočarano.

Kakva bi to bila motovunizacija bez darivanja? Svi koji dođu u MFF majicama dobit će nagradicu, a onaj tko dođe u najstarijoj dobit će bocu autentične motovunske biske.

Sve jasno, vidimo se u nedjelju u Art Parku!