Back to All Events

Pipi Pong dan u Art parku

Utorak, 16.7., će biti dan koji ćemo u Art parku na Ribnjaku posvetiti umjetnosti igranja stolnog tenisa odnosno veliki Dan ping-ponga.

🚩Nije slučajno da smo odabrali baš ovaj dio godine. Naime, 15.srpnja 2018. napustio nas je Dragutin Šurbek, legendarni stolnotenisač, trener i predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza. U sjećanje na njega, u Art parku ćemo u utorak igrati stolni tenis najbolje što znamo, a učit ćemo i nove generacije tom zabavnom sportu kroz malu školu stolnog tenisa.

Taj dan ćemo se družiti s majstorima sporta - Stolnoteniskim klubom TIS i Butterfly Croatia!

🚩Od 18 do 20 sati održat će se mala školica stolnog tenisa, a polaznici će imati prilike učiti od majstora Darka Podkrajšeka (STK TIS).

Školica je namjenjena djeci, ali i svima koji žele naučiti osnove stolnog tenisa. Broj polaznika je ograničen na 10 i potrebno je prijaviti se putem email adrese: artparkproject@gmail.com

*rekete i loptice za radionicu osigurat će Butterfly Croatia

🚩U 20.30 organiziramo AP Open turnir za veliki naslov prvaka Art parka pod budnim okom g. Darka Podkrajšeka te ekipe iz Butterfly Croatia

Svi su pozvani sudjelovati u turniru, a prijaviti se možete na licu mjesta, u utorak do 20h. Lista za prijave nalazit će se na šanku, a kontakt osoba je Robert!
*Bilo bi poželjno da svaki igrač ima vlastiti reket iako ćemo određen broj za korištenje imati na raspolaganju u Art parku.

Osim titule velikog prvaka AP Opena, pobjednik osvaja nagrade!

Powered by Pipi & Butterfly Croatia.
#artparkzagreb
#pipipongday