Back to All Events

Mi Vida - solo koncert jedne divne dame

U petak, 26.7. stage Art parka na Ribnjaku prepuštamo odličnom novom glazbenom projektu Mi Vida u sklopu kojeg će ovog puta solo nastupiti Vida Manestar.

Idejno, Mi Vida je fluidna glazbena zajednica čiju bazu čini Vida Manestar (vokal i ukulele), koja potpisuje tekstove i glazbu, a aranžerski potpis dijeli sa Stanislavom Kovačićem (violončelo i instrumenti po potrebi). U studijske aranžmane se uključuju odabrani muzičari - Ante Prgin Surka, Daniel Šuljić, Luka Tralić Shot….

Prvim singlom “Probaj me uzeti” dosta uspješno probijaju svoj put u radijski eter, slijedi singl “Ispod mesa”, a do kraja 2019. godine su u pripremi novi singl i završavanje albuma. Vida je inače glazbeni pedagog i dugogodišnji prateći vokal Elementala, a Stanko sklada za kazalište, radio drame, svira u nekoliko bendova, a iza sebe ima suradnje s velikim brojem istaknutih muzičara (Stampedo, Šo!Mazgoon, Gego i Picigin band, Vlado Divljan, Pavel, Matija Dedić…)

U petak ćemo u Art parku na Ribnjaku čuti samo Vidu koja o glazbi koju stvaraju kaže: "Kritičari nas svrstavaju u alter-pop muziku jer volimo kombinirati akustična svojstva ukulelea i čela s elementima popa i trip hopa, a sve podcrtano intimnim tekstovima i fokusom na melankolični vokal."

Koncert počinje u 21 sat.

Later Event: July 30
ŠLjiŠ #1 x Porto Morto DJ Set