Back to All Events

In The Name of Plants: Radionica i Predavanje

Art park po prvi puta ove godine pokreće radionice posvećene najcool živim bićima - BILJKAMA!

Floraart - Međunarodna Vrtna Izložba i Dnevna doza biljaka pobrinut će se da kroz tri različita predavanja nakon kojih slijede radionice naučite zanimljive i praktične stvari. Program će se odvijati u hladovini krošanja Art parka na Ribnjaku.

▶︎ Radionica #1

Predavanje o biljakama mesožderkama i radionica presađivanja i njege by Dnevna doza biljaka

Polaznici radionice moći će naučiti kakve su to biljke koje jedu meso, zašto jedu meso i kakvo meso. Polaznici će dobiti svoju biljku koju će presaditi u treset za te biljke te ih naučiti održavati i razmnožavati. Uz biljku se dobije i ukrasna tegla u kojoj će biljka boraviti.

Broj polaznika je ograničen na 10, a kako biste osigurali svoje mjesto prijavite se na dnevnadozabiljaka@gmail.com.

Sav materijal koji se dobije na radionici polaznici nose kući (hvala Floraart - Međunarodna Vrtna Izložba), a potrebno je samo ponijeti platnenu vrećicu kako bi biljka u miru i bez plastike otišla kući s novim gazdom.

A Dnevna doza biljaka? E oni su isto baš jako cool!

"Dvojica smo zaljubljenika u zelenilo s ciljem razbijanja stereotipa o biljkama kao hobiju starih gospođa. Misija nam je pokazati urbanoj, mladoj ekipi koliko su biljke stvarno kul, zabavne i dinamične te da ih se ne treba bojati - čak niti mesožderki." - DDB

*Predviđeno trajanje je 60-90 minuta i radionica je besplatna. Svi koji ne uspiju rezervirati mjesto u sklopu radionice, pozvani su doći poslušati predavanje i pogledati prezentaciju.

Earlier Event: July 8
Ciklokino u Art parku #2