Back to All Events

Radionice interkulturalne edukacije za djecu


Dragi roditelji i djeco,
"Changing the world from my neighborhood“ je projekt odobren u sklopu programa Europske snage solidarnosti, realizira se u periodu od 1. siječnja do 31. prosinca 2019., u 3 dvomjesečna ciklusa aktivnosti po desetoro međunarodnih volontera uvijek iz različitih država provodi radionice interkulturalne edukacije za djecu grada Zagreba, u suradnji s Knjižnicama grada Zagreba, nekoliko osnovnih škola, te Isusovačkom službom za izbjeglice (JRS) i Art Parkom.

Radionice interkulturalne edukacije namijenjene su djeci osnovnoškolskog uzrasta, s naglaskom na niže razrede te će djeca imati mogućnost iz prve ruke naučiti nove informacije i praktična znanja tipična za države iz kojih volonteri dolaze.

U ovom ciklusu sudjeluju volonteri iz Bugarske, Cipra, Danske, Italije, Latvije, Mađarske, Njemačke, Slovenije, Španjolske i Švedske.
Molimo vas da se prije dolaska na radionicu prijavite na https://forms.gle/LsztQgcmSE5WewpK9 kako bi naši volonteri mogli pripremiti odgovarajuću količinu radnih materijala.
Na linku također možete vidjeti temu svake pojedine radionice.
Sve radionice su besplatne!

Zahvaljujemo vam na interesu i sudjelovanju,
Syncro team

Earlier Event: August 9
Tinitus svira glazbu bez teksta #3
Later Event: August 14
Poseban gost Art parka: Dj Čardak