Back to All Events

GOOD CAUSE II

GOOD CAUSE II
dog friendly fundraising event
⚡powered by No Balance & Art Park Zagreb

PODRŽITE DOBRU PRIČU!

Dođite u subotu (17.8.) do Ribnjaka na drugo izdanje Good Cause eventa i provedite još jedno popodne uz dobru muziku te usput učinite dobro djelo! S ciljem da pomognemo udrugama koje svakodnevno brinu o napuštenim psima, započeli smo s organizacijom ovih dog friendly fundraising programa gdje se putem donacija skuplja novac za pse u azilima ili po privremenim smještajima.

Ideja je da svaki put pomognemo drugoj udruzi, pa nakon što smo u lipnju pomogli dragim psima iz Udruge Rina, ovaj put sav skupljeni iznos odlazi u Udruga za pomoć životinjama "Smiješak za dom" koja brine o psećoj kvaliteti života dok traje njihova potraga za novim domom. U tome im možete pomoći ubacivanjem novčanih donacija u jednu od kutija koje će se za vrijeme eventa nalaziti kod DJ pulta i na šankovima.

Kao i prošlog puta, Ribnjak će zahvaljujući Art Park ekipi biti kul uređen s velikom ponudom cuge, dok će se partneri programa pobrinuti da i psi omaste brk. Osim poslastica, pripremamo hrpu loptica za one aktivne, pune zdjelice za vodu i hranu te biorazgradive vrećice da park održimo čistim. Muziku biraju poznate lokalne DJ snage i vlasnici pasa: FM, Jan Kinčl, Oberön i Sladoled.

Vidimo se od 18 sati! 👋
Partneri:
Art Park Zagreb
Capa Pet Bistro
Mambo
PET CENTAR Hrvatska
Platinum Hrvatska
Vau torte

Ars kopija
Bijeli Čarobnjak
Kolding Caffe
Logobox
MegaMajice - Lateralus
naljepnice.hr
Print Centar

Dizajn:
Adrian Rovina
https://www.behance.net/adrianrovif80e

#adoptdontshop

Earlier Event: August 17
Jutarnja joga subotom za razbuđivanje
Later Event: August 19
Dobar dokumentarac ponedjeljkom